joi, 26 mai 2011

Vineri, 27 MAI

Masteratul de Politici, Gen si Minoritati,
impreuna cu Centrul FILIA si Make a Point
TE INVITA LA FILM!



VINERI, 27 MAI

ORA: 18,30


La Make a Point - 

http://makeapoint.ro/point/info_contact_ro.html


Desert Flower / Floarea deşertului

Floarea deşertului este autobiografia super-modelului Waris Dirie. Waris s-a născut într-o familie de nomazi din Somalia care practica obiceiuri străvechi cum ar fi mutilarea genitală a femeii si căsătoriile aranjate între tinere adolescente si bărbaţi mult mai în vârstă, pentru o dotă constând în câteva capre si cămile.
Tânăra Waris a supravieţuit exploatării, tentativei de viol si violenţelor în timp ce îşi croia drum spre Londra. Aici a lucrat ca menajeră la un unchi al său, luptând pentru a învăţa să scrie si să citească.

Frumuseţea ei izbitoare a atras atenţia unui fotograf. La puţin timp s-a lansat în cariera de manechin care a dus-o până la New York, unde a devenit o celebritate de rang internaţional.

Azi, ca ambasador special al ONU, călătoreşte în toată lumea, luptând pentru drepturile şi emaniciparea femeilor. Floarea deşertului este un autoportret impresionant al unei femei curajoase şi independente, cu un suflet la fel de răpitor ca şi faţa ei cunoscută acum în toate colţurile lumii.

Regia: Sherry Horman
Distributia: Liya Kebede, Sally Hawkins, Timothy Spall şi Juliet Stevenson



Pentru detalii si informatii nu ezitati sa ne contactati:

Alice Calin - calin.alice@gmail.com; 0724128535
Alexandra Ana - alecsandra_ana@yahoo.com; 0740871114

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu